Članak od admin@place

04.16.2020

Uzmite ove riječi i sa strpljenjem i razumijevanjem ih usvojite i osvijestite kad god budete spremi. 🙏
🌿
“Alkalno tijelo je, između ostalog, fluidno, gipko, lišeno utjecaja parazita, dobro hidratizirano, puno minerala, i ima visoku vibraciju. Stoga će takve biti i misli i emocije.
🌿
Ljudsko tijelo je 80% alkalno, 20% kiselo.
🌿
Kiselost znači okolina bogata protonima, alkalnost okolina bogata elektronima; elektroni osiguravaju puno kisika i time energije. Alkalnost oko stanica omogućava stanicama primitak kisika i vode. Kiselost to onemogućava.
Kada je tjelesni teren siromašan kisikom, to je okolina koju vole anaerobni paraziti – plijesan, gljivice, bakterije, virusi.
Oni NISU problem, problem je tjelesni teren koji im odgovara i u kojem se razmnožavaju. Ti paraziti utječu na sve aspekte života. Oni kreiraju sami tjelesni teren koji im odgovara ispuštajući svoje vlastite toksine i neuropeptide koji djeluju direktno na našu tjelesnu kemiju i nervni sustav; doslovno nam diktiraju percepciju manipulacijom emocija pa čak i misli. Šalju signal koji mi percipiramo kao potreba za određenom vrstom hrane koja NJIMA paše, jer ta hrana odgovara njihovim potrebama za odgovarajućim Ph tijela. Oni određuju vibracijski spektar našeg tijela i aure na način kako odgovara.
🌿
Ukoliko promjenimo tjelesni teren, obogatimo ga elektronima i kisikom, oni sami odlaze.
IZLAZE iz tijela i zato čišćenje i “skidanje” sa hrane mogu biti teški i bolni.
Debljina i pretilost su odgovor na toksičnost i zakiseljenost tijela. Potkožno masno tkivo uopće nije omjer potrošenih i unesenih kalorija. Tijelo SAMO stvara masno tkivo kao skladište kiselina i toksina, kako bi “odgurnulo” te kiseline od vitalnih organa uslijed kritične kiselosti. Alkalizacijom, tijelo izlazi iz stanja alarma i otpušta masnoće jer nema potrebu više skladištiti toksine i tako štititi organe.
🌿
Kada Ph krvi imalo ode u kiselo ono se štiti otpuštanjem alkalnih minerala iz koštanih struktura (kalcij, magnezij, kalij, natrij)kako bi neutraliziralo kiseline i tako očuvalo život. Na taj način gubimo minerale iz kostiju, zubi, itd, i ovo je glavni uzrok npr. osteopenije i osteoporoze.”
.
Mnoge stvari unutar našega tijela riješavaju se posljedično. Manji broj ljudi odlazi liječniku uz želju da spriječi nastanak bolesti, vrlo često nailazeći i na nerazumijevanje, ne generalno. Znanje i drugačija perspektiva su toliko mnogostruki da bismo trebali znati da je važnije razumjeti i spasiti život ispred ega. Uvijek preispitivajući dogme, stavove, stanja i mogućnosti može donijeti novo iskustvo i možemo svjedočiti lijepim stvarima.
🙏🌌💜
Namaste
Korana Kolec

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će Vas ovo zanimati…

Svemir

Svemir

Svemir nam nastoji slati lekcije kroz naše odnose i događaje bez obzira koliko snažno odbijamo vidjeti i koliko dugo...

Čoko cake/ muffin smjesa

Čoko cake/ muffin smjesa

Autor: Korana Kolec , Yoga place Porcija: 4 osobe Priprema: 20 minuta Kuhanje: 20 minuta* Spremno za: 40 minuta...

Ego

🌿🌿🌿🌿🌿 Naš je Ego malena, često skrivena oaza koja nas može zaštititi, učiniti da shvatimo koliko smo individualni i...