Krastavci

Članak od admin@place

07.22.2020

Krastavci. Oni su fontana mladosti i hidratizacije tijela. Krastavci imaju veliku moć poput rasladnog uređaja a zapravo su eliksir i tonik za mladost, budući da smo mi rođenjem oko 90% sačinjeni od vode a do oko 40. godine dehidriramo oko 75% te tekućine kako iz kože tako i iz svojih organa i svih stanica. Ako pomislite koliko se naše žlijezde i bubrezi bore sa količinom otrova koje filtriraju i pregrijavanjem tijela, krastavac je nešto što će izrazito pomoći u ovim procesima poput vode koja umiruje vatru. Pomoći će kod stanja poput anksioznosti, lupusa, opeklina, herpesa zostera, prehlade i gripe, umora i dehidracije.

 

EMOCIJE

Ako je netko u vašoj blizini ljutit ili mu je stalno “vruća glava” ponudite mu krastavac kao sredstvo hlađenja. Svi oni koji su zlovoljni, kratkog fitilja ili skloni zlovolji postati će “hladni poput krastavca” 😉

 

DUHOVNA PORUKA

Vanjski izgleda krastavca ne odaje njegovu istinsku nutrinu pa se tako misli da je krastavac povrće, a kada se prereže, sjemenke u njegovoj utrobi otkrivaju kako je zapravo voće. To nas podsjeća na onu duboku istinu o tome kako nije sve onako kako izgleda izvana i konzumiranjem ovog voća na to se prisjećamo i s tom mišlju možemo otvarati svoje vidike. Ona nas uči da pogledamo svoju istinsku unutrašnjost i u unutrašnjost drugih ljudi i da tamo pronađemo istinsku vrijednost čudesne neograničene ljepote. SAVJET Dva krastavca dnevno dati će čudesan rezultat. Kao sok od čistog celera pravite sok od krastavaca i popijte oko pola l soka dnevno i to vam može promijeniti život. Pravite rezance od krastavaca kao što pravite od tikvica i ovo će voće u vama probuditi osjećaj svježine i lakoće.

Uživajte

Namaste 🙏🌿

#volimvas

Izvor: Anthony William : “Hrana koja mijenja život”

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će Vas ovo zanimati…

Topla juha od heljde

Topla juha od heljde

Danas, za ovaj petak, kad baš fino postaje hladno, dva slana i brza recepta od namirnica koje već neko vrijeme...

Promjene

Promjene

U posljednje vrijeme, kroz period cijele godine sve postaje previše. Polagano se širi i preplavljuje fizički i...

Svemir

Svemir

Svemir nam nastoji slati lekcije kroz naše odnose i događaje bez obzira koliko snažno odbijamo vidjeti i koliko dugo...