Ljubav

Članak od admin@place

03.26.2020

Učili su nas da se u ovom svijetu borimo, zatvaramo, razdvajamo, svatko u svoju kockastu kuću, svoj odvojeni svijet, da se individualiziramo i vjerujemo samo rijetkima ili gotovo nikome osim sebi.

Iskustva koja dobivamo samo potvrđuju da je naše ponašanje opravdano i potvrđuju da je potrebno skloniti se i zaštititi od svijeta i života koji na svakom koraku nudi novu opasnost i ugrožava nama poznat i teškom mukom usklađen život. Razdvajanje je uzrok naših patnji. Zatvoreno srce prima iskustva zatvorenog,okrutnog svijeta. Otvoreno srce prima iskustva otvorenog svijeta punog ljubavi i mogućnosti.Ljubavi prema sebi, povezujuće snage Izvora.

Biološki, kemijski, atomski i sama priroda ima tako mnogo načina na koje nas povezuje.U ljudima je beskonačna snaga koja se zove – ljubav. Ljepota živog bića nisu samo atomi od kojih smo načinjeni već je ljepota u načinu na koji su sastavljeni.Kozmos je u nama.Napravljeni smo i od zvijezda.Mi smo način na koji kozmos spoznaje sebe i mi njega. Već smo putovali ovuda, bili smo ovdje, znamo to i osjećamo…

Namaste i volite se

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će Vas ovo zanimati…

Svemir

Svemir

Svemir nam nastoji slati lekcije kroz naše odnose i događaje bez obzira koliko snažno odbijamo vidjeti i koliko dugo...

Čoko cake/ muffin smjesa

Čoko cake/ muffin smjesa

Autor: Korana Kolec , Yoga place Porcija: 4 osobe Priprema: 20 minuta Kuhanje: 20 minuta* Spremno za: 40 minuta...

Ego

🌿🌿🌿🌿🌿 Naš je Ego malena, često skrivena oaza koja nas može zaštititi, učiniti da shvatimo koliko smo individualni i...