Svemir

Članak od admin@place

08.19.2020

Svemir nam nastoji slati lekcije kroz naše odnose i događaje bez obzira koliko snažno odbijamo vidjeti i koliko dugo odgađamo.

On će nas nastavljati podsjećati na značajne poruke, dati će nam prilike kojima možemo pokazati koliko ljubavi nosimo za svoje biće.

Odgovor na self love ne leži samo u čistom i zdravom sebeljublju. To je tek podsjetnik identitetu (egu) da smo ovdje i da postojimo mimo misli koje nas vode.

Odgovor je, između ostalog, uočavanje da nas drugi tretiraju točno onako kako mi želimo.

Velika je to odgovornost koja ne rezonira sa svima ali je dugoročno oslobađajuća i ne donosi breme krivnje ili kajanja.

Kroz događaje o kojima govorimo okrivljujući druge, govoreći o drugima i njihovim manjkavostima, istodobno se vrlo često i ponadamo upravo njihovoj transormaciji i buđenju, zapravo pomičemo fokus sa vlastitog ja kojem je u tim odnosima potrebna lekcija za rast.

Sve promjene, od nezadovoljstva društvenim stavom, ponašanjem kolektiva pa sve do našeg bliskog partnera ili člana obitelji, leže unutar nas.

U odnosu prema sebi.
U dogovoru.
U modeliranju.
U mnogim malim stvarima koje činimo iz dobre namjere.

Ponavljanje će biti toliko često i intenzivno da će se naše navike poistovjetiti s njim i primijetiti ćemo kako se baš nama događa ono što baš nas smeta.

Neovisno o predznaku koji emocije nose, prazno mjesto potrebno je ispuniti novim, drugačijim i svjesno shvaćenim zamjenama.

Emocije su vrh ledenog brijega, samo REakcija na doživljeno i važno je da razumijemo da ih se ne možemo “riješiti” ili ih ograničiti promjenom.

Mi već jesmo ta osoba, TO BIĆE dovoljno dobro za sve blagoslove…

Potrebno ih je kultivirati, obrađivati i reorganizirati na razne načine, poput škrte blatne zemlje, sve dok ne postanu plodno i dovoljno meko tlo u kojem se korijenje sa lakoćom proteže do mjesta gdje mu je i koliko potrebno ….

Ljubavlju, strpljenjem, čekanjem i ponekim odgađanjem zadovoljstva dopuštamo i našem fizičkom tijelu da prihvati nove reakcije a potom i učimo da vrijeme, očekivanja i stanja na koja smo naviknuti ne teku uvijek sukladno našem razumijevanju.

Polagano.

🌌   🌠     🌿     🙏
Namaste
#volimvas

0 Comments

Submit a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će Vas ovo zanimati…

Čoko cake/ muffin smjesa

Čoko cake/ muffin smjesa

Autor: Korana Kolec , Yoga place Porcija: 4 osobe Priprema: 20 minuta Kuhanje: 20 minuta* Spremno za: 40 minuta...

Ego

🌿🌿🌿🌿🌿 Naš je Ego malena, često skrivena oaza koja nas može zaštititi, učiniti da shvatimo koliko smo individualni i...

Celer listaš

Celer listaš

Celer je čarobna i jednostavna hidrirajuća biljka idealna za čišćenje sluznice i crijeva. Konzumacijom soka od celera...