Dar

Članak od admin@place

03.26.2020

Naše tijelo smo odabrali kad smo došli na ovaj svijet kako bismo dobili iskustva. Iskustva koja nam pomažu da se razumijemo, volimo i pronađemo Izvor života.
Ona koja se čini da odabiremo i ona koja su splet naših života i nasljeđa.
.
Možda baš Ti imaš ta mekana, osjetljiva koljena ili kratke noge, ili osjećaš neki nedostatak koji je zaoravo Tvoj dar.
.
Dar kojim možeš nadahnuti neke druge poput Tebe, ili one koji su drugačiji.
.
Možda ne moraš naporno trenirati, možda se ne moraš mijenjati, možda ćeš čitav svoj život provesti opravdavajući svoj put, tražeći način da bi bio bolji, jači, izgledao bolje, imao mišiće, bio uspješan ili primjer, ali to ne uspijevaš, jer i dalje trebaš iskustva koje si odabrao. I snažna i velika i važna i ona koja ne razumiješ, nježna i slabašna ranjiva i dvosmjerna, poput Tebe.
.
Tvoja svrha i smisao nije samo promjena i napredak kojem težiš, tvoj put je ono što nazivamo istinskim ja. Istinski ja koji raspolaže s onim što ima. Sa svim Tvojim ograničenjima, svim patnjama i svim senzacijama koje se pojavljuju u oblicima kojima daješ negativan ili pozitivan predznak. U konačnici, sve to je zbroj Tvoje svrhe.
.
Učini s tim najbolje što znaš da treba. Daj najbolje što imaš. Uzimaj samo kad moraš i njeguj duboko povjerenje u Izvor koji Te vodi
Namaste

Možda će Vas ovo zanimati…

Zvuk

Zvuk

Rituali vibracije i zvuka Svijet u kojem živimo i dišemo ne može prestati govoriti, upozoravati, plašiti......

Spiritualnost žene i život

Spiritualnost žene i život

Naš život satkan je od mnogih kompleksnih sustava i naše življenje puno je više od uloga koje imamo u svijetu. Toliko...

Ciklusi

Ciklusi

U svakom vremenu postoji težnja duha da ukaže na nedostatke i strahove ali i blagoslove koje uživamo. Ciklus kao...