Duhovnost

Članak od admin@place

07.04.2020

Buditi i željeti probuditi svoj duh, svoju duhovnost i ljepotu istinske unutrašnjosti je kao da kažemo da se svakoga jutra moramo podsjetiti da se probudimo, da dišemo i da živimo.
_____________________________________________

Ne postoji riječ, knjiga ili učitelj koji može probuditi ili potaknuti naše buđenje i svijest kao što ne može potaknuti ili probuditi ljepotu cvijeta, lišća, potoka ili zraka.
Nema tih riječi koje mogu objasniti što za nas znači voljeti, izgubiti ili grliti nekoga, nitko ne može istražiti kako duboko i strasno mi doživljavamo ovaj život i emocije. Ne postoji mjerni uređaj za dobrotu, snagu ili razumijevanje koje nosimo.
___________________________________________
Ono što je naš duh mi to jednostavno jesmo.
I nosimo. Svaki dan, svaki događaj, svaki susret, odnos i minuta. Ono što je naša istinska unitrašnjost ogleda se svakog trenutka i uvijek znaš jesi li ili nisi.
Ne postoji čaroban meditirajući moment već su svi momenti čarolija.
Oni kad se teška tuga prisloni uz naše srce i kad kličemo radošću, uvijek imamo priliku biti bolji prema drugima, prema lekcijama i prema obalama koje posjećujemo tijekom svojeg života.
Ne trošite svoje dragocjeno vrijeme na analiziranje i borbu, dozvolite da jednostavno tečete kao potok, kao voda, kao zrak. Samo budite. Osjećajte. Sve što vam je teško ostavite drugima da objašnjavaju sebi ako ih zanima. Sve u čemu pogriješite pustite da analizira tko želi, ako želi.
Samo volite.
Namaste ????????️????
#volimvas

Možda će Vas ovo zanimati…

Spiritualnost žene i život

Spiritualnost žene i život

Naš život satkan je od mnogih kompleksnih sustava i naše življenje puno je više od uloga koje imamo u svijetu. Toliko...

Ciklusi

Ciklusi

U svakom vremenu postoji težnja duha da ukaže na nedostatke i strahove ali i blagoslove koje uživamo. Ciklus kao...

Topla juha od heljde

Topla juha od heljde

Danas, za ovaj petak, kad baš fino postaje hladno, dva slana i brza recepta od namirnica koje već neko vrijeme...