Svjesna trudnoća

Članak od admin@place

07.10.2020

Duša koja dolazi kroz majku i Suptilno tijelo na ovaj svijet je čista i neopterećena. Ona nosi karmu prethodnog života ali u majčinom se tijelu transformira i 120. dan od začeća ulazi u Tijelo koje je majka u stanju potpuno očistiti od svih prošlih karmičkih odnosa i sve do rođenja tamo se razvija podsvijest.
Tolika je snaga, moć i odgovornost majke koja mora biti blagoslovljena ljubavlju, pažnjom i razumijevanjem okoline u kojoj hrani novi Život.

Prije samog začeća majka je pripremljeno plodno tlo za dušu koja će doći onakva kakvo je polje na koje dolazi. Sve majčine misli, stavovi prema svijetu i odnosi koje gaji utječu na dušu koja dolazi u njezinu utrobu.
Majka ima ogroman utjecaj na kvalitetu duše koju će privući. Sjaj i svijest žene privlače Suptilno tijelo duše, koje dolazi u utjelovljenje, kao dar ljudskog života.
Nježnim odnosima, meditacijom, svjesnošću i duhovnošću majka “proizvodi” mirno, inteligentno i snažno dijete.
Ove se vrline često mogu ne slagati sa našim stavom o tome što predstavljaju. Ali za to se ne trebamo brinuti već se s povjerenjem prepustiti znanju koje nam je dano i samo ploviti….

Možda će Vas ovo zanimati…

Spiritualnost žene i život

Spiritualnost žene i život

Naš život satkan je od mnogih kompleksnih sustava i naše življenje puno je više od uloga koje imamo u svijetu. Toliko...

Ciklusi

Ciklusi

U svakom vremenu postoji težnja duha da ukaže na nedostatke i strahove ali i blagoslove koje uživamo. Ciklus kao...

Topla juha od heljde

Topla juha od heljde

Danas, za ovaj petak, kad baš fino postaje hladno, dva slana i brza recepta od namirnica koje već neko vrijeme...